023 - 53 51 855info@garageaslan.nl|    De vakgarage voor Haarlem en omstreken

Velgen

Home / Velgen

Velgen

Ook voor uw velgen kunt u bij ons terecht! Bij ons koopt u gegarandeerd velgen van topkwaliteit en voor de allerlaagste prijs. Of u nu op zoek bent naar stalen of lichtmetalen velgen, losse velgen of velgen in combinatie met banden, u bent bij ons aan het juiste en voordeligste adres.

Daarom velgen van ons!

Naast de Laagste Prijs Garantie en topkwaliteit die wij u kan garanderen bij aanschaf van velgen, heeft het kopen van velgen bij ons nog een aantal voordelen:

– Zeker van de juiste velgen bij de juiste banden
– Eenvoudig vergelijken
– Uitgebreid A-merkenassortiment
– Direct te combineren met winterbanden

Velgen kopen bij onze garage

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, krijgt u na het versturen van de offerte een aantal keuzemogelijkheden. U kunt uit een aantal velgen kiezen die het meest geschikt zijn voor uw type auto. Zo kunt u eenvoudig en snel uw velgen kiezen. Wilt u toch graag persoonlijk advies over welke velg(maat) het beste bij uw type auto past? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Als u winterbanden wilt kopen, adviseren wij u om ook een extra set velgen aan te schaffen. Uw autobanden zijn namelijk gemonteerd op velgen, de buitenste ring van uw wiel. Dit maakt het dat een compleet wiel (band + velg) sneller gewisseld kan worden dan enkel de band, waardoor u automatisch geld bespaart.

Voordelen complete wielen wisselen

– Wisselproces gaat sneller (kostenbesparing)
– Geen twee maal per jaar (de)montage velgen (minder kans op schade aan band)
– Balanceren van de banden is niet per se nodig (kostenbesparing)

Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.